1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpan 28 cm

BK Brilliant Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Met de BK Brilliant Koekenpan 28 cm bak je op een milieubewuste manier heerlijke aardappelen voor wel 4 personen. Deze pan is voorzien van een keramische baklaag die volledig vrij is van PFAS, wat betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt. Dankzij deze baklaag worden je ingrediënten ook nog eens sneller krokant en gaar, omdat de pan geschikt is voor hoge temperaturen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot wel 160 graden Celsius. Hierdoor kun je de pan ook in de oven plaatsen om je gerecht langer warm te houden. Daarnaast blijft de handgreep tijdens het koken koel, zodat je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. En na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de pan kan gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die graag bewust wil koken zonder schadelijke chemische stoffen. Met zijn keramische baklaag zorgt hij voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten perfect zullen lukken. Of je nu aardappelen, groenten of vlees wilt bakken, met deze pan behaal je altijd de beste resultaten. Bovendien is de pan ook nog eens zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Met zijn strakke en moderne design is hij ook nog eens een lust voor het oog. Kortom, de BK Brilliant Ko.

Pluspunten
  • De BK-pan is op duurzame wijze geproduceerd, waardoor deze vrij is van PFAS. Een pan met een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen en zorgt ervoor dat je ingrediënten snel knapperig worden. Je kunt de bakpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van het basisklasse-niveau, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit het midden- en topklasse segment.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpan 28 cm

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm weegt . 

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen