1. bakken-braden
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,1 kg

Omschrijving van de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset van 24 + 28 cm haal je twee hoogwaardige koekenpannen in huis. Deze set stelt je in staat om tegelijkertijd een heerlijk stuk vlees te bakken terwijl je in de andere pan smakelijke aardappelschijfjes bereidt. Beide pannen zijn uitgerust met een dikke aluminium bodem, wat zorgt voor een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling. De bodem is voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag, waardoor je jouw gerechten moeiteloos kunt bakken zonder dat ze aan de pan blijven kleven. Het is echter belangrijk om alleen kunststof en houten kookgerei te gebruiken om de anti-aanbaklaag te beschermen tegen mogelijke beschadigingen door metalen voorwerpen. Deze veelzijdige pannen kunnen op elke warmtebron worden gebruikt en zijn vaatwasmachinebestendig, hoewel het aan te raden is om ze met de hand af te wassen voor een langdurig gebruik. De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset biedt niet alleen uitstekende prestaties in de keuken, maar heeft ook een stijlvol design dat je keuken een moderne uitstraling geeft. De stevige handgrepen zorgen voor een comfortabele grip en zijn hittebestendig, waardoor je de pannen veilig kunt hanteren, zelfs wanneer ze gloeiend heet zijn. Met een diameter van 24 en 28 cm zijn deze pannen ideaal.

Pluspunten
  • De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 150 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen krijgen.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,1 kg. 

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen