1. bakken-braden
  2. Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

Met de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm kun je genieten van heerlijke wokgerechten, dankzij de diepe ronde vorm van de pan. Deze wokpan is speciaal ontworpen om krassen op de antiaanbaklaag te voorkomen en ervoor te zorgen dat jouw ingrediënten niet vastplakken. Dit is mogelijk door de krasbestendige titanium coating die op de pan is aangebracht. Een handige toevoeging aan deze wokpan is de Thermo-Signal stip op de bodem. Deze stip geeft precies aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de pan op de juiste temperatuur is, kleurt de Thermo-Spot stip effen rood. Op deze manier kun je altijd vertrouwen op perfect gebakken gerechten. Daarnaast is de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm voorzien van een handige schenkrand, waardoor het overschenken van sausjes of jus heel eenvoudig wordt. Ook is de pan gemakkelijk en veilig te verplaatsen dankzij de hand- en steelgreep. Om de antiaanbaklaag langer intact te houden, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen na gebruik. Zo kun je nog langer genieten van de voordelen van deze geweldige wokpan.

Pluspunten
  • De pan heeft een handgreep en een steelgreep, waardoor je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de schenkrand kun je vloeistoffen gemakkelijk uitgieten. Door de titanium coating is de pan zeer bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, daarom heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen