1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm haal je een fantastische set in huis die zorgt voor een solide basis in je keuken. De set bestaat uit twee koekenpannen: een van 24 centimeter en een van 28 centimeter. De pan van 24 centimeter is perfect voor het bakken van een sappig stukje vlees, terwijl je in de pan van 28 centimeter tegelijkertijd heerlijk krokante aardappeltjes kunt bereiden. Wat deze koekenpannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze laag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je weinig boter of olie nodig hebt tijdens het bakken, wat resulteert in gezondere gerechten. En het beste van alles? Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus of je nu een gasfornuis, inductiekookplaat of keramische kookplaat hebt, deze pannen zijn geschikt voor jouw keuken. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze koekenpannen ook nog eens vaatwasmachinebestendig. Dus geen gedoe met de afwas na een heerlijke maaltijd, je kunt de pannen gewoon in de vaatwasmachine zetten en klaar! Kies voor de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm en geniet van gezond en gemakkelijk koken.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, zodat hij vrij is van PFAS. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor ingrediënten snel knapperig worden gebakken.

Minpunten
  • Aluminium behoudt minder goed warmte.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt . 

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.