1. bakken-braden
  2. BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

7,1 kg

Omschrijving van de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

Met de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig giet je je vloeistoffen veilig en zonder gedoe af. Dankzij het innovatieve afgietsysteem hoef je de deksel niet vast te houden tijdens het afgieten. Je draait simpelweg de deksel een kwartslag en hij blijft stevig op zijn plaats zitten. Zo hoef je geen vergiet meer te gebruiken en voorkom je ongewenste morsingen. Deze pannenset is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De glazen deksels stellen je in staat om het kookproces nauwlettend in de gaten te houden, zonder dat je de warmte uit de pan verliest. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Het handige maataanduidingssysteem stelt je in staat om vloeistoffen makkelijk af te meten in de pan, zonder dat je extra meetgereedschap nodig hebt. Om de levensduur van de pannen te verlengen, wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen. Gelukkig kun je ze na het afwassen eenvoudig stapelen, zodat je ruimte kunt besparen in je keukenkast. Met de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig haal je niet alleen kwaliteit en functionaliteit in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je hete vloeistoffen gemakkelijk en veilig kunt afgieten. Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. Deze pannenset is van topklasse bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan.

Minpunten
  • RVS handvatten worden warm tijdens het koken, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is gemaakt van RVS.

De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig weegt 7,1 kg. 

De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is een Pannenset.

De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is van Topklasse bouwkwaliteit.