1. bakken-braden
  2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black kun je heerlijk mals stoofvlees of een pittige curry bereiden. Deze pan heeft een ruime inhoud van 6,7 liter, waardoor je genoeg stoofvlees kunt maken voor een groot gezelschap. Dankzij het duurzame gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je gerechten zoals hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam kunt laten garen. De pan is voorzien van druipringen aan de binnenkant van de deksel, waardoor het opkomende vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verspreid. Dit zorgt voor rijke en volle smaken. En als je wacht op visite, maar je stoofpot is al klaar, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. Na het genieten van je maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de BK Bourgogne Braadpan is vaatwasmachinebestendig. Dus plof gerust neer op de bank en ontspan, wetende dat je pan gemakkelijk schoon wordt in de vaatwasser.

Pluspunten
  • De druipringetjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is behoorlijk zwaar en verplaats je minder eenvoudig dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is gemaakt van Gietijzer.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black weegt 5 kg. 

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is een Losse pan.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is van Middenklasse bouwkwaliteit.