1. bakken-braden
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is een must-have voor iedereen die van koken houdt en regelmatig maaltijden bereidt voor een groot gezin. Met een royale diameter biedt deze pan voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de gezonde kookervaring die het biedt. Dankzij de hoogwaardige antiaanbaklaag is er slechts een minimale hoeveelheid boter of olie nodig, waardoor je gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook gezonder zijn. Bovendien is de pan gemaakt van aluminium, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Maak je geen zorgen over schadelijke stoffen, want de bodem van deze pan is bedekt met een duurzame, PFAS-vrije keramische coating. Deze coating is niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de pan op alle soorten warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven. Houd er echter rekening mee dat het handvat van roestvrij staal warm kan worden tijdens het koken. Na een heerlijke maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze pan is vaatwasmachinebestendig. Geniet van het koken zonder gedoe en maak gezonde en smakelijke gerechten met de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 280 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, wat betekent dat hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm weegt 1 kg. 

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.