1. bakken-braden
  2. GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm haal je een duurzaam geproduceerde pan in huis die lang meegaat. De pan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een sterke constructie, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien is de pan voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je gezonder kunt koken. Je hebt namelijk maar weinig boter of olie nodig om je gerechten perfect te bereiden. Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, zijn de rechte randen, die zorgen voor een groter bakoppervlak. Hierdoor heb je meer ruimte om te bakken en kun je eenvoudig grote stukken vlees of vis bereiden. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en kan zelfs in de oven tot aan 220 graden Celsius worden gebruikt. Of je nu wilt bakken, braden of sauteren, met deze GreenPan Craft Koekenpan heb je altijd een veelzijdige pan bij de hand. En het beste van alles? Na gebruik hoef je de pan niet met de hand af te wassen. Je kunt hem gewoon in de vaatwasser plaatsen en hij komt er weer brandschoon uit. Zo bespaar je tijd en energie bij het schoonmaken. Kortom, met de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm haal je een duurzame en praktische pan in huis, die je keer op keer zal verrassen met zijn uitstekende prestaties en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Een aluminium pan behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm

De GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Craft Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg. 

De GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De GreenPan Craft Koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.