1. bakken-braden
  2. GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Craft Koekenpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm haal je niet alleen een duurzaam geproduceerde pan in huis, maar ook een pan die lang meegaat. Deze pan is speciaal ontworpen met een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je met minder boter of olie kunt bakken en gezonder kunt koken. De rechte randen van de pan zorgen voor een groter bakoppervlak, waardoor je meer ruimte hebt om te koken. Deze koekenpan van 30 cm is perfect voor het bakken van aardappeltjes en grote stukken vlees of vis. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig gebruikt worden in de oven tot aan 220 graden. Het schoonmaken van de pan is ook een eitje, want je kunt hem gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm haal je niet alleen een praktische pan in huis, maar ook een pan die bijdraagt aan een gezonde en duurzame keuken. Voeg deze veelzijdige pan toe aan je keukenarsenaal en geniet van heerlijke maaltijden zonder gedoe en met minder vet.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is op een duurzame wijze geproduceerd, waardoor deze vrij is van PFAS. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel in vergelijking met een pan met een standaard antiaanbaklaag. Met een diameter van 30 centimeter kan je grote stukken vlees bakken.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm

De GreenPan Craft Koekenpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Craft Koekenpan 30 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Craft Koekenpan 30 cm weegt 1,5 kg. 

De GreenPan Craft Koekenpan 30 cm is een Losse pan.

De GreenPan Craft Koekenpan 30 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.