1. bakken-braden
  2. BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,49 kg

Omschrijving van de BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

Bereid heerlijke wokgerechten met verse groenten en reepjes biefstuk in de BK Balans Wokpan 30 cm Grijs. Deze wokpan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor hij snel opwarmt en je gerechten korter en heter kunt bakken tot wel 400 graden Celsius. Zo zet je in een handomdraai een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel. Naast de snelle warmtegeleiding biedt de keramische afwerking van de pan ook extra voordelen. De pan is namelijk krasbestendig en slijt minder snel, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Bovendien blijft de kunststof handgreep koel tijdens het wokken, waardoor je je handen niet zult branden. Na gebruik is het schoonmaken van de BK Balans Wokpan een fluitje van een cent. Je kunt de pan eenvoudig afwassen onder de kraan met een beetje afwasmiddel. De grijze kleur van de pan geeft hem een moderne uitstraling die perfect past in elke keuken. Kortom, met de BK Balans Wokpan 30 cm Grijs haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis waarmee je eindeloos kunt variëren in de keuken.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 400 graden Celsius. Vanwege de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs weegt 1,49 kg. 

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is een Losse pan.

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is van Basisklasse bouwkwaliteit.