1. bakken-braden
  2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,79 kg

Omschrijving van de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm kun je moeiteloos een heerlijke maaltijd bereiden voor 3 tot 4 personen. Je kunt meerdere stukken vlees naast elkaar leggen of een pan vol met groenten maken. Het beste van alles is dat je weinig olie nodig hebt vanwege de anti-aanbaklaag, wat goed is voor je gezondheid. Deze lichtgewicht aluminium pan is gemakkelijk te verplaatsen van het fornuis naar de tafel. Je hoeft je geen zorgen te maken over je handen, want de handgreep blijft tijdens het koken koel. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160°C. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Als je wilt dat de pan langer meegaat, kun je hem het beste met de hand afwassen. Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm kun je nu nog gemakkelijker en gezonder koken. Geniet van het bereiden van heerlijke maaltijden voor je familie en vrienden. De pan biedt voldoende ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Dankzij de anti-aanbaklaag kun je minder olie gebruiken, waardoor je gerechten gezonder worden. Met de lichtgewicht aluminium pan kun je de pan gemakkelijk van het fornuis naar de tafel verplaatsen, zonder je handen te verbranden. Bovendien is de pan geschikt voor alle.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm weegt 0,79 kg. 

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.