1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

Met de BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs kun je moeiteloos 2 heerlijk malse stukken vlees bakken. Deze koekenpan uit de Balans serie is niet alleen milieuvriendelijk, maar is ook voorzien van een sterke keramische baklaag. Dit zorgt ervoor dat je bakproces wordt versneld en dat je gerechten bovendien heter worden gebakken. De krasbestendige antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je pan langer meegaat, waardoor je er nog langer van kunt genieten. Daarnaast zorgt de gelijkmatige warmteverdeling over de bodem ervoor dat je gerechten perfect worden bereid. Dankzij het lichte gewicht van de aluminium pan kun je de pan veilig verplaatsen naar de eettafel met de koude handgreep. En na het genieten van je maaltijd is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Gewoon even afspoelen met lauw water en een beetje afwasmiddel, en je pan is weer klaar voor gebruik. Met de BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs wordt koken een plezierige en gemakkelijke ervaring, elke keer weer.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisniveau, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs weegt 1,1 kg. 

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen