1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is de ideale keuze voor kookliefhebbers die regelmatig voor een groot gezin koken. Met zijn royale diameter biedt deze pan voldoende ruimte om 4 sappige biefstukken of een grote hoeveelheid knapperige aardappelschijfjes tegelijk te bereiden. De pan is voorzien van een duurzame keramische baklaag die volledig vrij is van schadelijke PFAS-stoffen. Hierdoor kun je met gemak koken met minimale hoeveelheden boter of olie, waardoor je gezondere maaltijden kunt bereiden. De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, dus of je nu kookt op gas, inductie of keramisch, deze pan past perfect in je keuken. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken geen tijd hoeft te verspillen aan vervelende afwas. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm geniet je van moeiteloos koken en gemakkelijk schoonmaken, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen. Bereid heerlijke maaltijden voor je hele gezin met deze veelzijdige en praktische koekenpan.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, wat betekent dat hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm weegt 1,4 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 30 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.