1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,6 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart haal je niet alleen een functioneel kookgerei in huis, maar ook een waar pronkstuk voor in je keuken. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van al je favoriete ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige verspreiding van de warmte, waardoor je gerechten perfect gaar worden. Bovendien houdt het gietijzer de warmte lang vast, waardoor je energie bespaart. Dankzij de platte, zware deksel met nopjes aan de binnenzijde wordt de inhoud van de pan continu besprenkeld tijdens het kookproces. Dit zorgt voor een gelijkmatige gaartijd en voorkomt dat er teveel vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Dan kun je zelfs ijsblokjes op de komvormige deksel leggen tijdens het sudderen. Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart bereid je de meest heerlijke en smaakvolle gerechten, terwijl je keuken er ook nog eens prachtig uitziet. Een absolute must-have voor elke kookliefhebber!

Pluspunten
  • Deze pan is gebouwd met hoogwaardige kwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bolletjes in het deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt redelijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart weegt 4,6 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is van Topklasse bouwkwaliteit.