1. bakken-braden
  2. Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,3 kg

Omschrijving van de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor 4 tot 5 personen. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of een smeuïg suddervlees. Deze braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel. De noppen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het vocht weer terug de pan in loopt, wat resulteert in een extra malse bereiding. Bovendien is deze pan ook uitermate geschikt voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem blijft de warmte namelijk uitstekend behouden. Je kunt deze braadpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en zelfs in de oven tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Wil je graag nieuwe recepten ontdekken? Dan hoef je alleen maar de QR-code op de doos te scannen en het E-receptenboek te bekijken. Hier vind je een schat aan inspiratie om de meest verrukkelijke gerechten te bereiden. Na gebruik is het eenvoudig om de pan met de hand af te wassen, zodat je snel weer kunt genieten van een nieuwe kookervaring. Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige wordt koken een waar plezier en creëer je keer op keer smaakvolle en perfect bereide maaltijden.

Pluspunten
  • De knobbeltjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht heerlijk sappig blijft. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, waardoor de pan perfect is voor het bereiden van stoofschotels. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt relatief veel en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is gemaakt van Gietijzer.

De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige weegt 5,3 kg. 

De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is een Losse pan.

De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is van Middenklasse bouwkwaliteit.