1. bakken-braden
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

2,79 kg

Omschrijving van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen kwaliteit, maar ook veelzijdigheid in huis. Deze set bestaat uit een kleine en een grote koekenpan, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte pan hebt. De kleine pan is ideaal voor het bakken van een heerlijk gebakken eitje in de ochtend, terwijl de grote pan perfect is voor het bereiden van een sappig stuk vlees. Wat deze koekenpannenset echt bijzonder maakt, is de anti-aanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken, waardoor je gerechten veel gezonder worden. Bovendien voorkomt de anti-aanbaklaag dat je eten aan de bodem van de pan blijft plakken, waardoor je altijd een perfecte maaltijd kunt bereiden. Deze koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kunnen ze ook veilig gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. En het beste van alles is dat de pannen na gebruik gewoon in de vaatwasser kunnen. Wil je echter dat de pannen nog langer meegaan, dan raden we aan om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je een duurzame en veelzijdige set in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit het midden- en topsegment.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is gemaakt van RVS.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm weegt 2,79 kg. 

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is een Pannenset.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.