1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm haal je een veelzijdige en duurzame wokpan in huis. Deze pan is perfect voor liefhebbers van heerlijke Aziatische gerechten, maar ook voor het bereiden van andere smakelijke maaltijden. De keramische baklaag van de pan is vrij van schadelijke PFAS-stoffen en zorgt voor een gezonde en veilige kookervaring. Dankzij de antiaanbaklaag kun je met deze wokpan koken met minimale hoeveelheden boter of olie. Hierdoor bereid je niet alleen gezonde gerechten, maar ook nog eens op een milieuvriendelijke manier. De GreenPan Torino Keramische wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan na gebruik eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de afwas en kun je volop genieten van je culinaire creaties. Met een diameter van 28 cm biedt deze wokpan voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. De stevige handgreep zorgt voor een comfortabele grip, zodat je moeiteloos kunt roeren en omscheppen. Daarnaast is de pan voorzien van een handige schenktuit, waarmee je gemakkelijk sauzen en sappen kunt afgieten. Kortom, de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is een onmisbare toevoeging aan je keuken en biedt eindeloze culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 180 graden Celsius. De kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit uit de basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.