1. bakken-braden
  2. Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is een must-have voor iedereen die graag aardappeltjes bakt voor een gezelschap van vier personen. Deze pan uit de Intensity collectie is voorzien van een keramische baklaag van uitstekende kwaliteit. Deze speciale laag zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijk knapperig en krokant bakresultaat. Wat deze pan nog specialer maakt, is de Tefal Thermo-Signal. Met deze handige functie weet je altijd precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt doen. De stip in het midden van de pan kleurt namelijk rood wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo hoef je nooit meer te twijfelen en kun je altijd de perfecte gerechten bereiden. Deze pan is niet alleen geschikt voor gebruik op gasfornuizen, maar is ook ideaal voor inductie. De extra brede inductiebodem zorgt ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld over de hele bodem van de pan. Dit zorgt voor een optimale bereiding van je gerechten. Na het bakken kun je de pan het beste met de hand afwassen, zodat de baklaag langer meegaat en je nog langer kunt genieten van de fantastische prestaties van deze koekenpan.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • De greep gemaakt van kunststof is minder langdurig dan die van roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm weegt 0,9 kg. 

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen