1. bakken-braden
  2. Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is een absolute must-have voor elke keukenliefhebber. Deze ruime koekenpan is perfect voor het bereiden van heerlijke biefstukken. De pan is onderdeel van de Intensity lijn en heeft een keramische baklaag die zorgt voor een onweerstaanbaar knapperig en krokant bakresultaat. Een uniek kenmerk van deze koekenpan is de Tefal Thermo-Signal. Deze handige indicator verandert van kleur naar rood zodra de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer het tijd is om je ingrediënten toe te voegen. De koekenpan is ook geschikt voor inductie dankzij de extra brede inductiebodem. Deze zorgt ervoor dat de warmte zich snel en gelijkmatig verspreidt, wat resulteert in een perfecte bereiding van je gerechten. Na het koken is het beste om de pan met de hand af te wassen om de levensduur van de keramische baklaag te verlengen. Zo kun je nog jarenlang genieten van de voortreffelijke kookprestaties van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De pannen kunnen worden gebruikt op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder langdurig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.