1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een veelzijdige en praktische pan die perfect is voor dagelijks gebruik in de keuken. Met een gemiddelde grootte is deze pan ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals sappige biefstukken en smeuïge omeletten. Wat deze koekenpan echt speciaal maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze innovatieve laag is niet alleen duurzaam en langdurig, maar ook volledig vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met minimale hoeveelheden boter of olie koken, waardoor je gezondere maaltijden kunt bereiden zonder concessies te doen aan de smaak. De GreenPan Torino Keramische koekenpan is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn geschiktheid voor alle warmtebronnen, kun je de pan gebruiken op gas-, elektrische en keramische kookplaten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze pan kan gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan wordt koken niet alleen gemakkelijker, maar ook gezonder en leuker.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is geproduceerd op een duurzame manier, zodat hij vrij is van PFAS. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische anti-aanbaklaag kan hoge temperaturen aan, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pan is van een lager kwaliteitsniveau, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit het middensegment en de topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,9 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.