1. bakken-braden
  2. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor ongeveer 6 personen. Deze pan is perfect als je graag voor grote groepen kookt of regelmatig gasten ontvangt. Dankzij de ovale vorm van de pan kun je gemakkelijk langwerpige stukken vlees, zoals varkenshaas en runderlappen, stoven. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en een gladde binnenkant waaraan ingrediënten niet zullen blijven plakken. Bovendien is gietijzer een duurzaam materiaal, waardoor deze pan jarenlang, en misschien zelfs generaties lang, mee zal gaan. Dankzij de gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling is deze pan bijzonder geschikt voor het bereiden van stoofgerechten. Maak bijvoorbeeld een smaakvolle groentestoof of bereid een sappige kip die langzaam gaart in bier. Het is echter belangrijk om op te merken dat de Le Creuset braadpan 31 cm een behoorlijk formaat heeft, waardoor het mogelijk is dat een inductie kookzone niet de hele bodem van de pan bedekt. Kortom, met de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis, waarmee je met gemak heerlijke maaltijden bereidt voor grote groepen.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van vocht in de pan, waardoor jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt behoorlijk veel en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood weegt 5,7 kg. 

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen