1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart haal je niet alleen een kookgerei in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten, zoals het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt deze warmte ook nog eens goed vast. Dankzij deze eigenschappen kun je het vuur laag zetten zodra de pan warm is, waardoor je gerecht langzaam gaart en je tegelijkertijd energie bespaart. De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is voorzien van een uniek druppelsysteem op de deksel. De binnenzijde van de deksel is voorzien van nopjes, die ervoor zorgen dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt tijdens het kookproces. In combinatie met het condensatieproces zorgt dit ervoor dat je gerecht gelijkmatig gaart, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen. Dit zorgt voor een nog intensere smaakbeleving en heerlijk malse gerechten. Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart haal je niet alleen een veelzijdige pan in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Het tijdloze en elegante design.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor jouw gerecht heerlijk mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart weegt 6 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is van Topklasse bouwkwaliteit.