1. bakken-braden
  2. Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,57 kg

Omschrijving van de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart zet je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Deze bijzondere hapjespan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Bovendien is de keramische baklaag maar liefst 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen, waardoor de pan langer meegaat en krasvrij blijft. Met de meegeleverde glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden. De deksel zorgt ervoor dat de warmte binnen de pan blijft, waardoor je gerecht sneller klaar is. Dankzij de handige Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo voorkom je dat je gerecht verbrandt of niet goed gaart. Bovendien is de hapjespan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot wel 250 graden Celsius. Na gebruik hoef je de pan alleen maar in de vaatwasser te plaatsen voor een moeiteloze reiniging. Met de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart ben je niet alleen verzekerd van heerlijke maaltijden, maar draag je ook je steentje bij aan een duurzame toekomst. De pan is gemaakt van gerecycled aluminium en heeft een sterke keramische baklaag. Met de meegeleverde glazen deksel en de handige.

Pluspunten
  • Je bakt milieuvriendelijk dankzij het materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Met een keramische baklaag kun je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs bij hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart weegt 1,57 kg. 

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is een Losse pan.

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is van Middenklasse bouwkwaliteit.