1. bakken-braden
  2. GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een complete set van drie bakpannen in huis. Deze set biedt je de mogelijkheid om aardappels en vlees te bakken in de koekenpannen, terwijl je in de wokpan heerlijk knapperige groenten roerbakt. Deze pannenset is voorzien van een duurzame keramische baklaag, waardoor de pannen krasbestendig zijn en bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kun je de pannen op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie. Daarnaast zijn de pannen uitgerust met een kunststof handgreep die tijdens het bakken niet opwarmt, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Wil je echter nog langer van deze pannen genieten, dan raden wij aan om ze met de hand af te wassen. Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve en veelzijdige pannen in huis, maar ook een set die je helpt om gezonde en smaakvolle maaltijden te bereiden.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 0,99 kg. 

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.