1. bakken-braden
  2. GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

Met de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm bereid je gezonde en heerlijke maaltijden zonder dat de ingrediënten blijven kleven, dankzij de revolutionaire Thermolon Infinity Pro antiaanbaklaag. Deze geavanceerde keramische laag is vrij van schadelijke PFAS-stoffen en zorgt voor een perfect glad bakoppervlak. Hierdoor heb je tijdens het koken weinig olie of boter nodig en is de pan na gebruik eenvoudig schoon te maken. In deze hapjespan met hoge rand kun je gerechten als shakshuka of jambalaya bereiden voor maar liefst 4 personen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot wel 220 graden Celsius. Dankzij het geharde aluminium is de pan niet alleen duurzaam, maar ook krasbestendig. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen, zodat je de levensduur van de pan verlengt en er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Met de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm maak je niet alleen gezonde maaltijden, maar draag je ook bij aan een gezonde planeet. De PFAS-vrije antiaanbaklaag is namelijk milieuvriendelijk en beschermt het milieu tegen schadelijke stoffen. Kies voor deze veelzijdige en duurzame hapjespan en geniet van heerlijke gerechten zonder gedoe!

Pluspunten
  • De GreenPan is duurzaam vervaardigd, waardoor hij vrij is van PFAS. De hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 220 graden Celsius. De pan is voorzien van 2 handvatten, zodat je hem veilig en eenvoudig kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de rvs handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm weegt . 

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen