1. bakken-braden
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

3,96 kg

Omschrijving van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een veelzijdige set in huis waarmee je zowel kleine als grote ingrediënten kunt bakken. De hoogwaardige anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter nodig hebt en voorkomt dat het eten aan de bodem blijft kleven. Hierdoor is koken met deze pannen niet alleen gemakkelijk, maar ook gezonder dan met vergelijkbare pannen zonder anti-aanbaklaag. Deze koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pannen op elk type kookplaat kunt gebruiken. Bovendien kunnen de pannen ook veilig in de oven worden gebruikt, tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Zo kun je gerechten moeiteloos afmaken of warm houden in de pan. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, maar voor een langere levensduur wordt het aanbevolen om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm ben je verzekerd van kwaliteit en gemak in de keuken. De set is niet alleen praktisch in gebruik, maar heeft ook een stijlvol design dat past bij elke keuken. Of je nu een beginner bent in de keuken of een ervaren chef-kok, deze pannenset zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je keukenarsenaal.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisniveau, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van het midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is gemaakt van RVS.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm weegt 3,96 kg. 

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is een Pannenset.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.