1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan van 24 cm bak je moeiteloos 2 heerlijk malse stukken zalm. Deze pan uit de Natural Chef collectie is voorzien van een sterke keramische anti-aanbaklaag. Dit betekent dat je minder olie of vet nodig hebt, terwijl je nog steeds kunt genieten van die heerlijke knapperige bite. Bovendien is de pan afgewerkt met 100% gerecycled aluminium, waardoor je indirect bijdraagt aan een beter milieu. Het lichte gewicht van de pan maakt het eenvoudig om deze naar de eettafel te verplaatsen. Daarnaast valt de opvallende rode stip in het midden van de pan direct op: de Tefal Thermo-Signal. Deze stip kleurt rood zodra de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit is ontzettend handig, want zo weet je precies wanneer je jouw vlees in de pan kunt leggen voor het beste resultaat. Na het bakken reinig je de pan het beste onder de kraan, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde schoonmaakmethoden. Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis. Bak jouw favoriete gerechten zonder extra olie of vet, geniet van de perfecte baktemperatuur dankzij de Thermo-Signal en draag bij aan een beter milieu met het gebruik van gerecycled aluminium. Deze pan maakt koken een feestje en zorgt voor heerlijke maaltijden waar je nog lang.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit op basisklasse niveau, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.