1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

Als je een passie hebt voor koken en graag in de keuken staat, mag de GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel van 28 cm niet ontbreken in je verzameling pannen. Deze hapjespan is namelijk perfect voor een grote verscheidenheid aan recepten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke risotto, pastasaus of het langzaam garen van een sappig stuk vlees. Wat deze pan echt uniek maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze duurzame laag is gemaakt zonder schadelijke stoffen, waardoor je met weinig boter of olie kunt bakken. Dit betekent dat je gezondere maaltijden kunt bereiden zonder in te leveren op smaak. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat het schoonmaken een fluitje van een cent is. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasmachine doen, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan afwassen. De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gas. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat. Met een diameter van 28 cm is er voldoende ruimte om grote maaltijden te bereiden. De bijgevoegde deksel zorgt ervoor dat de warmte goed behouden blijft en je gerechten gelijkmatig kunnen garen. Met deze hapjespan haal je een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig kookgerei in huis, waarmee je eind.

Pluspunten
  • De pan heeft 2 handvaten, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kan verplaatsen. Met de glazen deksel gaar je gerechten langzaam en kan je jouw gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot aan 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan in de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm weegt 2,17 kg. 

De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.