1. bakken-braden
  2. BK Bold Koekenpan 28 cm

BK Bold Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bold Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bold Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,21 kg

Omschrijving van de BK Bold Koekenpan 28 cm

Met de BK Bold Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos twee stukken rood vlees dichtschroeien, dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen baklaag. Hierdoor behoudt het vlees zijn heerlijke knapperigheid en sappigheid. Deze veelzijdige pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot aan 160 graden Celsius. Naast zijn kwalitatieve eigenschappen is de BK Bold Koekenpan ook zeer gebruiksvriendelijk. Het lichte gewicht en de kunststof handgreep maken het veilig en eenvoudig om de pan van het fornuis naar de eettafel te verplaatsen. Bovendien blijft de handgreep koel tijdens het bakken, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid. Om de levensduur van de pan te verlengen, raden we aan om deze met de hand af te wassen na gebruik. Op deze manier blijft de BK Bold Koekenpan in optimale conditie en kun je er nog jarenlang van genieten. Voeg deze fantastische pan toe aan je keukenarsenaal en ontdek zelf de vele mogelijkheden en het gemak dat het biedt bij het bereiden van de meest heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 160 graden Celsius. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basiskwaliteit qua bouw, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Bold Koekenpan 28 cm

De BK Bold Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bold Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De BK Bold Koekenpan 28 cm weegt 1,21 kg. 

De BK Bold Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Bold Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.