1. bakken-braden
  2. GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm breng je direct twee sterke koekenpannen in je keuken. Deze pannen zijn voorzien van een keramische baklaag, wat betekent dat ze krasbestendig zijn en bestand tegen hoge temperaturen. In de kleinere koekenpan kun je heerlijke aardappelen bakken voor twee personen, terwijl je in de grotere pan gemakkelijk twee grote stukken vlees kunt bereiden. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de kunststoffen handgreep wordt tijdens het bakken de warmte niet overgedragen, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasser zetten, maar als je langer van hun duurzaamheid wilt genieten, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar ook een stijlvol en functioneel design. Bereid de meest heerlijke gerechten met gemak en geniet van de veelzijdigheid en duurzaamheid van deze pannenset.

Pluspunten
  • De keramische coating kan hoge temperaturen aan, zodat je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan veilig naar de eettafel verplaatsen dankzij de kunststof handgreep.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,6 kg. 

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.