1. bakken-braden
  2. Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

Omschrijving van de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood bereid je moeiteloos heerlijke sauzen en eenvoudige eenpansgerechten. Deze pan is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De hoge wanden van de pan zorgen ervoor dat de warmte uitstekend wordt vastgehouden, waardoor je ingrediënten perfect kunnen braden en je gerecht langzaam kan garen. Deze veelzijdige hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, gas en elektrisch. Hierdoor kun je de pan met gemak in elke keuken gebruiken. Daarnaast is de pan voorzien van een praktische handgreep, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen, zelfs wanneer hij gevuld is met een heerlijke maaltijd. Om de kwaliteit van de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan te behouden, raden we aan om de pan na gebruik af te wassen met warm water en een zachte spons. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en kun je er jarenlang van genieten. Met zijn prachtige kersenrode kleur zal deze hapjespan ook nog eens een eyecatcher zijn in jouw keuken. Kortom, met de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood haal je een duurzame en stijlvolle pan in huis waar je keer op keer van zult genieten.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. Deze pan heeft een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • De kookpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood weegt . 

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.