1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je een complete set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze set biedt veelzijdigheid en gemak in de keuken. De twee koekenpannen zijn perfect voor het bakken van heerlijke aardappelen en sappig vlees, terwijl de hapjespan ideaal is voor het bereiden van een smakelijke risotto of shakshuka. Deze pannenset is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De PFAS-vrije keramische baklaag is duurzaam en geproduceerd zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met deze pannen gezondere gerechten bereiden, omdat je weinig boter of olie nodig hebt dankzij de uitstekende antiaanbaklaag. De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder gas, elektrisch en inductie. Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Wil je echter langer van de pannen genieten en hun kwaliteit behouden? Dan raden we aan om ze met de hand af te wassen. Zo kun je nog vele jaren van deze hoogwaardige pannenset genieten en de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Pluspunten
  • In deze kookset is ook een hapjespan inbegrepen, zodat je kunt roerbakken en stoofschotels kunt maken. De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit het midden- en topklasse segment.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm weegt 2,17 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.