1. bakken-braden
  2. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

De Le Creuset Les Forgeés Hapjespan van 28 cm combineert traditioneel smeedwerk met moderne technieken. Deze pan is gemaakt van gesmeed aluminium, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en duurzaamheid. Zowel de binnen- als buitenkant van de pan is geannoniseerd, waardoor de voedselveiligheid gegarandeerd wordt. Deze hapjespan is voorzien van een sterke antiaanbaklaag die zelfs zijn functie behoudt als er in gekrast is. Geen zorgen meer over schadelijke stoffen in traditionele antiaanbaklagen, want deze Le Creuset pan voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften. De dikke bodem van de pan zorgt voor een optimale warmteverdeling, waardoor je snel en gelijkmatig kunt bakken. De Le Creuset Les Forgeés Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen en zal niet kromtrekken. Of je nu op gas, elektrisch of inductie kookt, deze pan kan het allemaal aan. Daarnaast is de pan ook nog eens vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Geniet jarenlang van deze robuuste hapjespan voor de meest uiteenlopende gerechten.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De pan heeft 2 handvatten, waardoor je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt bij elke temperatuur.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmte vasthoudendheid.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm weegt . 

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is een Losse pan.

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.