1. bakken-braden
  2. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,1 kg

Omschrijving van de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is een must-have voor iedereen die graag kookt voor een gezelschap van ongeveer 5 personen. Of het nu gaat om een gezinsetentje of een avondje met vrienden, deze pan is de perfecte keuze. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer, zorgt deze pan ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt opgebouwd en verdeeld. Dit maakt de pan uitermate geschikt voor het bereiden van heerlijke stoofgerechten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of een verse pastasaus. Naast de uitstekende warmtegeleiding, staat gietijzer ook bekend om zijn duurzaamheid. Met het juiste onderhoud kan deze pan jarenlang meegaan, misschien zelfs wel generaties lang. Een ander voordeel van deze pan is dat hij geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kan hij zonder problemen in de oven worden gebruikt, ongeacht de temperatuur. De deksel van de pan is voorzien van handige druipringen, die ervoor zorgen dat het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Dit zorgt ervoor dat het vlees heerlijk mals blijft en gelijkmatig gaart. Kortom, met de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood haal je een veelzijdige en hoogwaardige pan in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig in de pan wordt verdeeld, waardoor je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood weegt 5,1 kg. 

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is een Losse pan.

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is van Topklasse bouwkwaliteit.