1. bakken-braden
  2. BK Bold Koekenpan 24 cm

BK Bold Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bold Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bold Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

0,92 kg

Omschrijving van de BK Bold Koekenpan 24 cm

De BK Bold Koekenpan 24 cm is de perfecte pan voor het bereiden van heerlijke stukken rood vlees. Dankzij de roestvrijstalen baklaag schroei je het vlees gemakkelijk dicht, terwijl de sappen en knapperigheid behouden blijven. Deze veelzijdige pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot aan 160 graden Celsius. Met de BK Bold Koekenpan hoef je je geen zorgen te maken over het verplaatsen van de pan. Dankzij de lichte kunststof handgreep en het lichte gewicht van de pan, kun je de pan veilig van het fornuis naar de eettafel verplaatsen. Bovendien blijft de handgreep koel tijdens het bakken, waardoor je je handen niet brandt. Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aanbevolen om de koekenpan met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en blijft hij nog jarenlang een onmisbaar onderdeel van je keuken. Met de BK Bold Koekenpan 24 cm haal je een topproduct in huis waarmee je de meest smaakvolle gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dankzij de roestvrijstalen coating kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. Een 24 cm koekenpan die slechts 0,92 kilogram weegt, is zeer licht en dus gemakkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een mindere bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit het midden- en topklasse segment.

Veelgestelde vragen over de BK Bold Koekenpan 24 cm

De BK Bold Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bold Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De BK Bold Koekenpan 24 cm weegt 0,92 kg. 

De BK Bold Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De BK Bold Koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen