1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je niet alleen twee koekenpannen in huis, maar ook een handige hapjespan. In de koekenpannen kun je gemakkelijk aardappelen en hamburgers bakken voor maximaal 3 personen. De hapjespan kun je daarentegen gebruiken voor bijvoorbeeld het bereiden van een heerlijk eenpansgerecht. De pannen uit de Balans serie zijn niet alleen goed voor het milieu, maar hebben ook een sterke keramische baklaag. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je ingrediënten sneller en heter worden gebakken, terwijl de vitamines en smaak behouden blijven. Daarnaast kun je de pannen gebruiken op alle warmtebronnen en ze zelfs in de oven plaatsen tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dit is erg handig wanneer je gerecht nog warm gehouden moet worden. En het beste van alles is dat je na het bakken de pannen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofgerechten kunt maken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel en knapperig kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm weegt 2,17 kg. 

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.