1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen hoogwaardige bakpannen in huis, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Deze pannenset is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je bijdraagt aan een circulaire economie. Naast het milieuvriendelijke aspect, biedt deze set ook veel praktische voordelen. De pannen zijn licht van gewicht, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen naar de eettafel. Dankzij de sterke keramische baklaag zijn de pannen krasbestendig en gaan ze dus langer mee. Bovendien is er door de gladde baklaag weinig olie of boter nodig tijdens het bakken, wat resulteert in gezondere en vetarme gerechten. Om het kookproces nog gemakkelijker te maken, is elke pan voorzien van de innovatieve Thermo-Signal stip. Deze stip verandert van kleur naar effen rood wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Na het genieten van je maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de pannen zijn vaatwasserbestendig. Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm kies je niet alleen voor kwaliteit en gebruiksgemak, maar ook voor een bewuste en duurzame keukenervaring.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een wokpan, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisniveau bouwkwaliteit, wat betekent dat ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van het middensegment en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1 kg. 

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.