1. bakken-braden
  2. Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

Met de Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor een gemiddeld huishouden. De pan is voorzien van een bodem met maar liefst 5 lagen, die zich uitstrekken tot aan de rand. Dit zorgt voor een uitstekende en gelijkmatige warmteverdeling over de hele pan. Of je nu vis, vlees of groenten wilt roerbakken, met deze wokpan bereik je binnen no-time een knapperig resultaat. Het handvat van de wokpan is vervaardigd uit ruw, geparelstraald roestvrijstaal. Dit geeft de pan niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt er ook voor dat vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Het handvat is bovendien gelast en niet geschroefd, waardoor het extra stevig is. Zo kun je de pan met een gerust hart gebruiken en genieten van het kookproces. De Demeyere pannen zijn voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn en het roestvrijstaal zijn zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Kortom, met de Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm haal je een duurzame en praktische pan in huis, die garant staat voor kookplezier en perfecte resultaten.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De handgreep is gelast, waardoor vuil er niet in blijft zitten. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Dankzij de roestvrijstalen coating blijven ingrediënten snel aan de pan kleven.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm weegt 1,4 kg. 

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is een Losse pan.

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.