1. bakken-braden
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,18 kg

Omschrijving van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is het bereiden van een heerlijk eitje of een sappig stukje vlees een fluitje van een cent. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag blijft je voedsel niet aan de bodem kleven, waardoor je geniet van een moeiteloze kookervaring. Deze speciale laag zorgt er bovendien voor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt bakken in vergelijking met pannen zonder deze functie. De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu wilt koken op gas, elektrische kookplaten of zelfs inductie, deze pan is jouw ideale partner in de keuken. Bovendien kun je gerechten tot wel 160 graden Celsius in de oven verwarmen of warm houden. Na het gebruik van de pan kun je hem eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en efficiënte reiniging. Als je wilt dat de pan langer meegaat, is het echter aan te raden om hem met de hand af te wassen. Zo kun je blijven genieten van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van deze geweldige koekenpan.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Het metalen handvat is zeer duurzaam en zal niet smelten.

Minpunten
  • Deze pan heeft een inferieure bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is gemaakt van RVS.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm weegt 1,18 kg. 

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.