1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm haal je een compacte pan in huis die perfect is voor het bereiden van maaltijden voor kleine huishoudens. Of je nu 2 eieren wilt bakken of een stukje sappige kipfilet, deze pan is de ideale keuze. Gemaakt van lichtgewicht aluminium, warmt de pan snel op en behoudt het een gelijkmatige warmteverdeling voor een perfecte kookervaring. Deze keramische koekenpan is voorzien van een duurzame PFAS-vrije keramische baklaag, die is gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie koken en genieten van gezonde en smaakvolle gerechten. Bovendien zorgt de anti-aanbaklaag ervoor dat etensresten niet blijven plakken, waardoor schoonmaken een eitje is. De GreenPan Torino Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas, elektrisch en keramisch. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan de afwas. Kortom, met deze 20 cm koekenpan heb je een praktische en gezonde kookoplossing voor je dagelijkse maaltijden.

Pluspunten
  • De GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij geen PFAS bevat. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot 180 graden Celsius. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,6 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen