1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je een veelzijdige set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze pannen zijn ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor 2 personen. In de koekenpannen kun je gemakkelijk aardappelen en stukken vlees bakken, terwijl de hapjespan perfect is voor het maken van een smaakvolle risotto of shakshuka. Wat deze pannenset echt speciaal maakt, is de sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je op een gezonde en vetarme manier bakken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Een ander voordeel is dat de handgrepen tijdens het bakken niet warm worden, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. En het beste van alles? Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je niet alleen kwalitatieve bakpannen in huis, maar ook een stukje gemak en gezondheid. Bereid de lekkerste gerechten voor jou en je geliefde, zonder gedoe en met behoud van voedingswaarde. Kies voor deze pannenset en geniet van de perfecte combinatie van k.

Pluspunten
  • In deze kookset zit ook een koekenpan, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen van BK worden duurzaam geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basis bouwkwaliteit, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit het midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan weegt 1,4 kg. 

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is een Losse pan.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is van Basisklasse bouwkwaliteit.