1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een complete en veelzijdige set van keramische koekenpannen in huis. Deze set bestaat uit drie verschillende formaten pannen die je kunt gebruiken voor diverse ingrediënten en gerechten. De kleinste pan is perfect voor het bakken van een heerlijk gebakken eitje, terwijl de twee grotere pannen ideaal zijn voor het bereiden van aardappelen, vlees of vis. Wat deze koekenpannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS vrije keramische baklaag. Deze baklagen zijn volledig vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je op een gezonde manier kunt bakken zonder je zorgen te maken over eventuele giftige stoffen. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan een temperatuur van 160 graden Celsius. Dit is erg handig als je gerecht nog warm moet blijven nadat je bezoek is vertrokken. Na het gebruik van deze pannen hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, want ze kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je heerlijke maaltijd. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je niet alleen een functionele en duurzame set in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • De BK pan is duurzaam geproduceerd, waardoor deze PFAS-vrij is. Een keramische anti-aanbaklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor ingrediënten snel krokant gebakken worden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

De BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm weegt . 

De BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is een Pannenset.

De BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen