1. bakken-braden
  2. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,3 kg

Omschrijving van de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Met de aanschaf van de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je niet zomaar een gewone koekenpan in huis, maar een set van twee hoogwaardige pannen. Deze pannen zijn voorzien van een aluminium bodem van maar liefst 5 millimeter dik, waardoor ze razendsnel opwarmen en een uitstekende warmtegeleiding hebben. Hierdoor kun je ze zonder problemen gebruiken op elke warmtebron, of het nu gas, elektrisch of inductie is. Bovendien zijn deze pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Wat deze koekenpannenset echt bijzonder maakt, is de duurzame anti-aanbaklaag bestaande uit 5 lagen titanium. Deze hoogwaardige laag zorgt ervoor dat eten niet aanbakt, zelfs bij intensief gebruik. Om ervoor te zorgen dat deze anti-aanbaklaag niet beschadigd raakt, raden we aan om houten of kunststof kookgerei te gebruiken tijdens het koken. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, waardoor ze langer meegaan en hun kwaliteit behouden. Met de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je niet alleen twee hoogwaardige koekenpannen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en kookplezier. Dus, waar wacht je nog op? Voeg deze fantastische pannenset toe aan je keuken en geniet van moeiteloos koken en heer.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De antikleeflaag is niet bestand tegen krassen.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm weegt 2,3 kg. 

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is een Pannenset.

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.