1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Als je op zoek bent naar de perfecte pan om heerlijke pannenkoeken in te bakken, dan is de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs de ideale keuze. Deze pan is onderdeel van de Balans serie en heeft niet alleen een milieuvriendelijke uitstraling, maar is ook voorzien van een keramische baklaag. Met deze pan kun je korter en heter bakken, zelfs tot een temperatuur van 400°C. Daarnaast beschikt de pan over een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor je er lang plezier van zult hebben. De aluminium pan zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en is ook nog eens licht van gewicht. Dit maakt het bakken van pannenkoeken niet alleen eenvoudig, maar ook een waar genot. Na gebruik hoef je de pan alleen maar af te spoelen met lauw water en een beetje afwasmiddel. Zo blijft de pan in optimale conditie en kun je er keer op keer van genieten. Kies daarom voor de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs en ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan slijt minder snel vanwege de keramische anti-aanbaklaag in vergelijking met een pan met een standaard anti-aanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor je hem makkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs weegt 1,2 kg. 

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is van Basisklasse bouwkwaliteit.