1. bakken-braden
  2. Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is de perfecte partner voor het bereiden van een heerlijke Aziatische maaltijd. Met zijn 7 lagen, die volledig doorlopen tot aan de rand, en een totale materiaaldikte van 2,3 millimeter, garandeert deze wokpan een uitstekende en gelijkmatige warmteverdeling over het hele oppervlak. Hierdoor kun je vlees en groenten snel roerbakken tot in de perfectie, terwijl ze toch hun knapperige textuur behouden. Het handvat van de Demeyere Wokpan is gelast en niet geschroefd, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Bovendien is de wokpan voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en het roestvrijstaal zijn prachtige zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Met de Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm haal je niet alleen een hoogwaardige kookpan in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Laat je inspireren door de wereld van de Aziatische keuken en geniet van de eindeloze mogelijkheden die deze wokpan te bieden heeft.

Pluspunten
  • Deze pan is van uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De handgreep is gelast, zodat vuil niet blijft plakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan door de roestvrijstalen baklaag.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm weegt 1 kg. 

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is een Losse pan.

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.