1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

Bereid een heerlijk knapperig stuk vlees in de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan van 20 cm. De pannen uit de Natural Chef collectie zijn voorzien van een duurzame keramische baklaag. Hierdoor heb je minder olie of vet nodig terwijl je toch die heerlijke krokante bite behoudt. Bovendien is de pan gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je indirect bijdraagt aan een beter milieu. Dankzij het lichte gewicht van de pan kun je hem gemakkelijk naar de eettafel verplaatsen. Ook valt de rode stip in het midden van de pan op: de Tefal Thermo-Signal. Deze stip kleurt rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit is erg handig, want zo weet je precies wanneer je je vlees in de pan kunt leggen. Na het bakken kun je de pan het beste onder de kraan reinigen.

Pluspunten
  • De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt. Het Tefal Thermo-Signal puntje kleurt volledig rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor je deze gemakkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een matige bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.