1. bakken-braden
  2. GreenPan Craft Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Craft Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,48 kg

Omschrijving van de GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Wokpan 28 cm haal je een veelzijdige keukenpartner in huis. Deze wokpan is perfect voor het bereiden van heerlijke roerbakgerechten met vlees, vis en groenten. Bovendien is deze pan duurzaam geproduceerd en gaat hij lang mee, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Wat deze wokpan echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig olie of boter bakken, waardoor je gezonder kunt koken. Daarnaast zijn de rechte randen van de pan ontworpen om het bakoppervlak te vergroten, zodat je meer ruimte hebt om te roerbakken. De GreenPan Craft Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs worden gebruikt in de oven tot aan 220 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Kortom, met de GreenPan Craft Wokpan 28 cm haal je een hoogwaardige pan in huis die niet alleen geweldig presteert, maar ook nog eens milieuvriendelijk is.

Pluspunten
  • De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met de keramische anti-aanbaklaag slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot een temperatuur van 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een matige bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Craft Wokpan 28 cm

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Craft Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm weegt 1,48 kg. 

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.