1. bakken-braden
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet één, maar twee hoogwaardige koekenpannen in huis. Deze set bestaat namelijk uit een middelgrote pan van 24 cm en een grote pan van 28 cm, waarmee je alle kanten op kunt in de keuken. Beide pannen zijn geschikt voor iedere warmtebron, waardoor je ze kunt gebruiken op gas-, elektrische en keramische kookplaten. Wat deze koekenpannen echt bijzonder maakt, is de keramische antiaanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat je gerechten minder vet zijn, omdat je veel minder olie of boter nodig hebt tijdens het bakken. Bovendien is de antiaanbaklaag gemaakt van natuurlijke materialen en is deze PFAS-vrij, waardoor je met een gerust hart kunt koken zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. De pannen zijn gemaakt van aluminium, een licht en duurzaam materiaal dat zorgt voor een optimale warmteverdeling. Niet alleen zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, ze kunnen ook nog eens in de oven worden gebruikt. Ideaal voor het bereiden van gerechten die nog even de oven in moeten, zoals een heerlijke frittata of een smeuïge quiche. En het schoonmaken van de pannen is ook nog eens een eitje, want ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in huis, en.

Pluspunten
  • De GreenPan pan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij vrij is van PFAS. De pannen kunnen worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 280 graden Celsius. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een lagere bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2 kg. 

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.