1. bakken-braden
  2. WMF Quality One Pannenset 4-delig

WMF Quality One Pannenset 4-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze WMF Quality One Pannenset 4-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties WMF Quality One Pannenset 4-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

6,5 kg

Omschrijving van de WMF Quality One Pannenset 4-delig

Met de WMF Quality One Pannenset 4-delig haal je niet alleen een complete kookpannenset in huis, maar ook een stukje kwaliteit. De set bestaat uit vier verschillende pannen: een hoge en een lage kookpan van 16 centimeter en een hoge en lage kookpan van 20 centimeter. Deze pannen zijn perfect voor het koken van aardappelen, pasta, groente en het bereiden van heerlijke soepen. Een van de handige functies van deze pannenset is de glazen deksel, waarmee je het kookproces goed in de gaten kunt houden zonder warmte te verliezen. Bovendien is de deksel voorzien van gaatjes, waardoor je het hete water eenvoudig kunt afgieten. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Na het koken kun je de pannen gemakkelijk naar de tafel verplaatsen dankzij de handgrepen die koel blijven. Niet alleen zijn deze pannen functioneel, maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasmachine plaatsen. Met de WMF Quality One Pannenset 4-delig haal je dus niet alleen kookplezier in huis, maar ook comfort en duurzaamheid. Kortom, een must-have voor elke keuken.

Pluspunten
  • Het stoomgat in de deksels zorgt ervoor dat de kans op overkoken afneemt. Met de glazen deksels kun je jouw gerecht goed in de gaten houden, zonder dat er warmte uit de pan verloren gaat. Dankzij het rode siliconen randje blijven de handvatten koel, waardoor je de pannen veilig naar de tafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Er zit geen steelpan in deze kookpannenset.

Veelgestelde vragen over de WMF Quality One Pannenset 4-delig

De WMF Quality One Pannenset 4-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de WMF Quality One Pannenset 4-delig is gemaakt van RVS.

De WMF Quality One Pannenset 4-delig weegt 6,5 kg. 

De WMF Quality One Pannenset 4-delig is een Pannenset.

De WMF Quality One Pannenset 4-delig is van Middenklasse bouwkwaliteit.