1. bakken-braden
  2. WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,46 kg

Omschrijving van de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Met de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos grote stukken vlees bakken dankzij de ruime diameter. Deze pan biedt de snelste warmteoverdracht die je kunt vinden in WMF koekenpannen. Het is van essentieel belang om te beschikken over een kwalitatieve pan wanneer je een heerlijke biefstuk wilt bereiden. Met de Rapid Heat Control Technologie wordt de pan in een oogwenk verwarmd en koelt hij ook weer snel af. Op deze manier kun je jouw vlees snel en gelijkmatig bakken, zonder het risico dat het verbrandt. Of je nu een hoog of laag vuur gebruikt, de pan past zich meteen aan. Zodra je de pan op het gasfornuis, inductiekookplaat of een andere warmtebron plaatst, wordt de platte bodem onmiddellijk verwarmd. De pan verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak, waardoor je een perfect gebakken stuk vlees krijgt. Bovendien is de antiaanbaklaag krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een matige bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm weegt 1,46 kg. 

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen